• +40 368 007 975
  • +40 747 925 115
  • info@limex.ro

Despre cabina dezinfectie impotriva covid19

Dezvoltam constant serviciile din industria prelucrarii metalelor !

Limex Total Group va pune la dispozitie confectii metalice si servicii prelucrari metale de  calitate, cu un grad ridicat de seriozitate si la preturi avantajoase .

Precizie, performanta, perfectiune!

Limex Total Group, va ofera diverse servicii de prelucrare a tablelor, debitare laser , sudura si diferite procedee de acoperiri metalice de calitate .

Utilizand tehnologii de ultima generatie, Limex are capacitatea de a debita cu laser o larga varietate de repere din otel, inox sau aluminiu .

Inca din momentul  infiintarii , Limex a devenit una dintre cele mai de succes companii din Romania specializata in servicii de prelucrare a tablelor.

Societatea are implementat sistemul de management ISO 9001 : 2015 , precum si ISO 14001 : 2015, sisteme care ne ofera o continua trasabilitate a materiei prime intrate precum si a produselor care ies de pe poarta fabricii .

Dupa ce au fost realizate  operatiile destinate fiecarui reper, toate produsele noastre sunt etichetate. Acest lucru se face in functie de cerintele clientului, fie ele cu coduri de bare, fie cu informatiile importante pentru beneficiar.

Departamentul de debitare laser a luat nastere din dorinta  unui tanar antreprenor.  Pentru a aduce o schimbare in Romania in acest domeniu am realizat un sistem modern, performant, eficient, care sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor de azi.

Initial am pornit de la o suprafata de 250 de metrii patrati si astazi am ajuns la o suprafata de 3.500 de metrii patrati. Compania s-a dezvoltat an de an tot mai mult  prin investirea in mod constant in oameni si tehnologie, acum functionand 24 de ore zilnic cu peste 30 de angajati .

Dispunand de echipamente de ultima generatie marca Bystronic, compania Limex si-a dobandit o reputatie de invidiat. Acest lucru a fost posibil prin mentinerea standardelor ridicate inca de la initierea ei.  Dar si datorita serviciului de clienti dedicat, calitatii, increderii acordate, si livrarii la timp in orice zona a Romaniei a produselor fie prin reteaua proprie de transport auto, fie prin diversi colaboratori.

Acest aspect se reflecta in volumul repetat de comenzi de la clienti, precum si in crearea unor noi parteneriate.

Cu oameni foarte bine pregatiti, Limex a creat o echipa de indivizi cu o vasta experienta in  domeniu, care combinata cu echipamentele de ultima generatie disponibile ne ajuta sa ne intrecem in perfectiune de fiecare data, devenind din ce in ce mai buni in ceea ce facem.

Limex poate genera diverse cotatii de pret utilizand programe performante, rapide, de ultima generatie, sustinute de platforma Metalix, si a diverselor programe ale masinilor, oferind cea mai buna utilizare a materialelor.

Fisierele acceptate pentru generarea ofertelor de pret pot avea formatele dxf, dwg, stp sau pdf, ideal pentru o ofertare rapida fiind formatul dxf sau dwg, scara 1 la 1.

Limex are capabilitati exceptionale utilizand echipamente de ultima generatie atat in procesul de taiere, precum si in procesele de indoire tabla, sudura,  vopsire si control de calitate.

Grosimile maxime care pot fi procesate in compania noastra sunt de 20 de milimetrii in otel, 12 milimetrii in inox si 8 milimetrii in aluminiu.

Echipamentele au capacitatea de a realiza si diverse gravuri, fie ele pentru identificarea reperelor mai usor de catre client, fie pentru marcarea cu exactitate a diverselor repere, cum ar fi pozitionarea pentru sudarea ulterioara sau pozitionarea gaurilor filetate.

Formatul maxim admis de debitare este 2.000 pe 4.000 milimetrii, dar datorita parteneriatelor cu diverse companii de incredere putem debita la nevoie si la format de maxim 2 pe 8 metrii.

Precizia de taiere este de maxim doua zecimi de milimetru, procesul de taiere cu laser fiind cel mai precis mod de debitare a tablelor.

Procesul de taiere cu laser este complementat de diverse procese de indoire a tablelor, sudare Mig Mag sau Wig, precum si a proceselor de vopsire alchidica sau electrostatica, in functie de cerintele clientului.

Limex are in permanenta stocuri mari de table din otel, inox sau aluminiu, de diferite calitati, fapt care ne permite respectarea tuturor termenelor de executie impuse de catre beneficiar.

Debitarea se realizeaza pe o masina Bystronic Bystar 3015 cu linie de incarcare automata, aceasta masina fiind utilizata cel mai des la reperele de serie, datorita costurilor si timpilor de manipulare redusi, si pe o masina Bystronic Bystar 4020 .

Datorita tuturor aspectelor evidentiate, Limex a devenit alegerea automata a mai multor industrii, precum: arhitectura, ingineria, cale ferata , reciclare si segmentul de constructii.

Limex este compania rapida, eficienta, de incredere.

Perfectiune, precizie, perfomanta.

Limex Total Group inseamna

5000

clienti multumiti

15

Ani de Experienta

20

angajati

Cabina dezinfectie anti-covid19 | Garantie si informatii

Informatii utile


Garantie

Garantia pentru cabina profesionala de dezinfectie anti-virus este de 2 ani.

Optiuni

  • Instalarea unei cutii de inox alimentar satinat complet inchise , pentru mascarea pompei de apa si a rezervorului de solutie - 290 euro
  • Set de rezerva duze pulverizare  tip atomizor ( 12 bucati ) – 50 euro
  • Set duze pulverizare tip spalatorie auto, de mare putere ( 12 bucati ) – 125 euro
  • Personalizare panouri laterale prin gravura cu orice logo dorit – 85 euro
  • Rezervor 100 litri – 80 euro
  • Sistem inchidere completa parte electronica si asigurarea unei temperaturi de 5 grade constanta , in cazul in care acest produs se doreste a fi folosit la temperaturi de sub 1 grad  - 900 euro

 

Contacteaza-ne acum!

Codul de securitate

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Contacteaza-ne acum

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!